Main menu

"Залозецький поліглот" - 2015

З метою організації  дозвілля та відпочинку  учнів в школі  створено пришкільний мовний табір з денним  перебуванням  дітей «Залозецький поліглот».
Для зміцнення здоров'я дітей в таборі було забезпечено повноцінне одноразове харчування   важливі  повноцінне харчування,  рух,  відпочинок і психоемоційний комфорт. У меню включали фрукти, овочі  багаті вітамінами, а також м'ясні продукти.
Учасники табору переглядали цікавий пізнавальний матеріал «Cultures» із подальшим обговоренням, презентували проекти «Наші озера», «Наші ліси», «Наше довкілля». В «День заочної подорожі» організували уявну подорож країнами світу. Рухливим, наповненим емоцій вболівань пройшов «День спорту» із естафетами, вікторинами, змаганнями. «День самовираження» розкрив таланти учасників табору в різних сферах: музика і спів, образотворче мистецтво, хобі.  Інсценізація казок «Золота рибка» і «Червона Шапочка» на сучасний лад показала творчі вміння і здібності дітей.
Конкурси малюнків вражали своєю оригінальністю і творчим підходом. Надзвичайно цікавим був тематичний день «Іграшка для першокласника» де учні виготовляли лінійки, закладки, смайлики для учнів 1 – го класу. В «День Європи і волонтера» учні працювали у комп’ютерному класі, проглядаючи пізнавальний відеоматеріал. Кожен вид роботи супроводжувався захистом і обговоренням в творчих групах.  Веселі перерви із руханками, танцями були найбільш до снаги учасникам табору.
Крім того разом з соціальним працівником  ЗРЦСССДМ смт Залізці  Козак С.Г. було проведено тренінг: «Здоров’я це модно» та анкетування «Твій спосіб життя».
Діти з великим задоволенням приходили кожен день у табір, де їх привітно зустрічали  вихователі. Різноманітність форм та методів роботи сприяло розвитку спостережливості і творчої  самостійності  дітей, вихованню в них інтересу  до необхідності  знання іноземних мов, зміцненню здоров’я,  зміцненню відносин  у колективі, взаємовідповідальності,  бажання  брати активну  участь у  спільних справах: конкурсах,  змаганнях, розважальних святах, акціях, виставках, іграх, лінійках.

Заступник директора школи з виховної роботи Ірина Батюх

 

Цікаві моменти з життя табору

    
Малюнок на асфальті «Моє хобі»                                                    Робота в групах «Іграшка для першокласника»


  

                                                                                             Рухлива перерва